top of page
IMG_20180806_111120.jpg

Feliratkozásoddal elfogadod adatkezelési szabályzatunkat.

NEM MINDEGY KITŐL TANULOD A SZAKMÁT! 
A szakmai legnagyobb tudású képviselői előadóink!

Műkörömös tanfolyam

Pedikűr tanfolyam Kecskemét - Lábápoló tanfolyam Kecskemét - OKJ lábápoló tanfolyam Kecskemét

OKJ-s lábápoló tanfolyam
Megszűnt! Kattints ide az új lehetőségért!
(OKJ szám: 32 815 02; Felnőttképzési reg.sz.:  E- 001-445/2016/A002/3)

Küldetésem olyan minőségi képzés nyújtása tanulóimnak, mellyel a végzettség megszerzése után, bátran vállalhatnak szalonmunkát és magas vendégmegtartó képességekkel rendelkeznek majd. Kizárólag kiscsoportos, és erősen gyakorlat orientált oktatásban vehetnek részt, gyönyörű szalon környezetben. Fontosnak tartom, hogy a szakma szeretetét tanulóimnak is tovább tudjam adni.

Utolsó utáni lehetőség, hogy a régi OKJ szerinti 3 hónap alatt szakmát szerezhess!

FIGYELEM! Úgy alakult, hogy novemberben és decemberben olyan túljelentkezés volt, hogy indult plusz csoport melyhez még van lehetőség csatlakozni, de csak pár szabad hely van bennük és lassabb ütemű mint a korábbiak mert be kell osztanom a kapacitásom. Ha szeretnél csatlakozni hívj a +36304861642 telefonszámon.

Az OKJ-s tanfolyamon való részvétel feltételei:
- 8 osztály
- 18. életév betöltése
- orvosi alkalmassági

 

A OKJ-s tanfolyam ideje (csoport maximum 10 fő):
~ 3 hónap

Az OKJ-s képzés ára, (Rejtett költségek nélkül! ):
130.000 Ft (egyedi kamatmentes részletfizetési lehetőség)
Ütemezési terv: (1.hó beiratkozáskor: 43.000 Ft, 2.hó 43.000 Ft, 4.hó 44.000 Ft)


Tanfolyam elvégzéséhez szükséges tanuló csomag ára: 65.000 Ft minden szükséges eszközt tartalmaz. (Ha már van pár eszközöd, csak a szükséges dolgokat kell megvenned, márka nem előírás). 
 

Vizsgaköltség: 40.000 Ft (fizetés a képzés 3. hónapjában)


Képzési napok: Heti 1nap

 

Tanórák:
Elmélet: (20%)
Gyakorlat: (80%)
Összes képzési órák száma 350

Tudtad, hogy hiány van pedikűrösökből?

Én abban a szerencsés helyzetbe vagyok, hogy 10 éve még a kéz- és lábápoló műkörömépítő OKJ-s vizsgát tehettem, így mind két területen végezhetek szolgáltatást. Vizsgám megszerzése utáni években a két szakmát külön választották. Ennek következtében 9 éve radikálisan lecsökkent a lápápoló képesítéssel rendelkezők száma és azok közül is akik korábban összevontan megszerezték képesítésüket, elenyésző számban praktizálnak. Konkrét hiánypiacot eredményezve.

A lábápoló szakmában is már olyan szalon eljárásokat dolgoztak ki melyek komoly anatómiai már-már orvosi ismereteket igényelnek. Sajnos ezek nem részei az OKJ-s képzésnek, de ahhoz, hogy a lehető legkönnyebb legyen a lépést tartani, nagyon fontos az alapok helyes elsajátítása.

Miért érdemes nálam tanulnod a szakmát?

Ahhoz, hogy olyan tudást szerezhess, mellyel bátran elkezdhetsz a szakmában dolgozni, elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű szakmai irányítás és segítségnyújtás. Magyarország egyik legkiválóbb szakemberét, hanem lehet a legjobbat hívtam meg a gyakorlati oktatás lebonyolítására. Csóti Gyöngyi magyar- és nemzetközi lábápoló, gyógypedikűrös mester. Podológiai ismereti és praxisa mellett a 3TO Spange és számos professzionális pedikűrös segédeszköz és alapanyag forgalmazója. Minden szava, tippje kincset ér! Minden tanulóval külön-külön is foglalkozik és ezért is csak kis csoportos képzések indulnak (max 10. fő).

Szeretnél egy nagyon jó oktatótól tanulni? Komolyan gondolod az új szakma megszerzését? Akkor jelentkezz most és foglald le a helyed a képzésen! Nálam más intézményekhez képest 3x annyi idő jut egy-egy tanulóra és nincsenek rejtett költségek!

Ha szeretnél jó és sikeres lábápoló lenni, várlak a csapatba!

Jelentkeznél vagy kérdésed van? Írj nekem üzenetet!

Köszönöm leveled! Hamarosan válaszolok!

bottom of page