top of page
Műkörömös tanfolyam

Feliratkozásoddal elfogadod adatkezelési szabályzatunkat.

NEM MINDEGY KITŐL TANULOD A SZAKMÁT! KLIKK ÉS NÉZD MEG A MUNKÁIMAT :)

Műkörömös tanfolyam

Műkörmös tanfolyam Kecskemét - Műköröm tanfolyam Kecskemét - Műkörömépítő tanfolyam Kecskemét

OKJ-s kézápoló és műkörömépítő tanfolyam
Megszűnt! Kattints ide az új lehetőségért!
(OKJ szám: 32 815 01; Felnőttképzési reg.sz.:  E- 001-445/2016/A001)

Küldetésem olyan minőségi képzés nyújtása tanulóimnak, mellyel a végzettség megszerzése után, bátran vállalhatnak szalonmunkát és magas vendégmegtartó képességekkel rendelkeznek majd. Kizárólag kiscsoportos, és erősen gyakorlat orientált oktatásban vehetnek részt, gyönyörű szalon környezetben. Fontosnak tartom, hogy a szakma szeretetét tanulóimnak is tovább tudjam adni.

Utolsó utáni lehetőség, hogy a régi OKJ szerinti 4,5 hónap alatt szakmát szerezhess!

FIGYELEM! Úgy alakult, hogy novemberben és decemberben olyan túljelentkezés volt, hogy indult plusz hétköznapi és hétvégi csoport is melyhez még van lehetőség csatlakozni, de csak pár szabad hely van bennük és lassabb ütemű mint a korábbiak mert be kell osztanom a kapacitásom. Ha szeretnél csatlakozni hívj a +36304861642 telefonszámon.

Hétköznapi csoport: kedd-péntek
Hétvégi csoport: szombat-vasárnap

Az OKJ-s tanfolyamon való részvétel feltételei:
- 8 osztály
- 18. életév betöltése
- orvosi alkalmassági

 

A OKJ-s tanfolyam ideje:
~ 4 hónap

 

Az OKJ-s képzés ára (Rejtett költségek nélkül!):
169.000 Ft (egyedi kamatmentes részletfizetési lehetőség)
Ütemezési terv: (1.hó beiratkozáskor: 59.000 Ft, 2.hó 55.000 Ft, 4.hó 55.000 Ft)


Tanfolyam elvégzéséhez szükséges tanuló csomag ára: kb 80.000 Ft minden szükséges alapanyagot tartalmaz. (Ha már van pár alapanyagod, csak a szükséges dolgokat kell megvenned, márka nem előírás). 
 

Vizsgaköltség: 40.000 Ft (fizetés a képzés 3. hónapjában)


Képzési napok: Heti 2 nap

 

Tanórák:
Elmélet: 70 óra (20%)
Gyakorlat: 280 óra (80%)
Összes képzési órák száma 350

Nálam más intézményekhez képest 3x annyi idő jut egy-egy tanulóra és nincsenek rejtett költségek! Ha szeretnél jó műkörmös lenni, várlak a csapatba!

 

A körmös szakmára kifejezetten jellemző, hogy roham tempóban jelennek meg új alapanyagok, építő és díszítő technikák, melyeket a szakmát komolyan gondolóknak kötelességük elsajátítani. Ahhoz, hogy a lehető legkönnyebb legyen a lépést tartani, nagyon fontos az alapok helyes elsajátítása.

 

A szakma hihetetlen fejlődése miatt az OKJ-s képzés keretén belül, a túléléshez éppen elegendő szaktudást lehet csak átadni, ezért képzési rendszeremet 2 szintűre alakítottam ki. Alap OKJ-s képzésre és +VIP technikai, díszítő továbbképzésekkel kombináltra.

Miért érdemes nálam tanulnod a szakmát?

Ahhoz, hogy olyan tudást szerezhess, mellyel bátran elkezdhetsz a szakmában dolgozni, elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű szakmai irányítás és segítségnyújtás. Nálam ezért csak kis csoportos képzések indulnak (max 12. fő), és már a legmodernebb építési technikákat sajátíthatod el!

Miért jó kiscsoportos képzésen részt venned?

 Ahhoz, hogy olyan tudást szerezhess, mellyel bátran elkezdhetsz a szakmában dolgozni, elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű szakmai irányítás és segítségnyújtás. Ha tetszenek a munkáim és szeretnél tőlem tanulni, akkor jelentkezz most és foglald le a helyed a képzésen. Nálam más intézményekhez képest 3x annyi idő jut egy-egy tanulóra és nincsenek rejtett költségek! Ha szeretnél jó műkörmös lenni, várlak a csapatba és gyönyörű új oktató termemben! 

Jelentkeznél vagy kérdésed van? Írj nekem üzenetet!

Köszönöm leveled! Hamarosan válaszolok!

bottom of page